Lunch menu

Thursday, 10 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork eller falafel
 med tillbehörsbuffé

    med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos/kokt potatis

  • mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme 
fraiche. Serveras med äppelpaj och vaniljsås

  • Indisk: nadan chicken curry

    Vegan: aloo gopi

  • Poke Bowl - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme

    serveras med klyftpotatis

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa med strimlad kyckling

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Nattbakad kotlett

    med chilibearnaise & BBQ-sås

  • Kroppkakor

    med skirat smör & rårörda lingon

  • Wok: Entrecôte

    med färska champinjoner, strimlad lök & cashewnötter

  • Räksallad

    med ägghalva, röd quinoa, citron & västkuströra

  • Grillen:

    Hamburgare/Greenburgare med bröd & pommes / Kebabtallrik med pommes

La Fontana

  • Grillad fläskfilé

    med potatisgratäng och bearnaisesås

  • Panerad rödspätta

    med ugnsbakad potatis och remouladsås

  • Kycklingfilé

    med ugnsbakad potatis och vitlökssås

Viktors bakficka

  • Pannbiff

    med grillad rödlök, skysås och lagrad ost

Pinoccio

  • köttfärsfylld paprika

    serveras med basmati ris

  • Panerad flundra

    med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Blomkålsbiffar

    med ädelostcrème och stekta grönsaker

  • Pannbiff

    med stekt lök, gräddsås och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad högrev

    potatisgratäng, örtrostad morot, pepparsås

  • Dagens grönt: Tortilla

    falafel, rostade grönsaker, picklad lök, paprikakräm

  • Veckans sallad: Laxsallad

    krämig potatissallad, salldslök, morot, senapsdressing

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ärtsoppa

    Serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Veckans green: Grönsaksbiffar

    Serveras med tomatsås

  • Veckans fisk: Krokfångad Långa

    rökt sidfläsk, skirat smör, grönärtspuré, bechamel samt kryddpeppar

  • Höstsoppa lax

    Trattkantarellsoppa serveras med västerbottenkräm

  • Pegs Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Thursday, November 10