Lunch menu

Wednesday, 9 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • klassisk wallenbergare

    med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos/kokt potatis

  • fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: nadan chicken curry

    Vegan: aloo gopi

  • Poke Bowl - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, ärtor, gräddsås & rårörda lingon

  • Örtmarinerad laxfilé

    med citroncreme, grönsaksfräs & kokt potatis

  • Veg: Keso-& grönsaksfylld zucchini

    med potatismos

  • Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Kycklingsallad

    med bacon & fetaost

  • Grillen:

    Hamburgare/Greenburgare med bröd & pommes / Kebabtallrik med pommes

La Fontana

  • Krispig, krämig kyckling cordon bleu

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Kalops på högrev med kokt potatis
  • Stekt fläsk med kokt potatis

    löksås och rårörda lingon

Viktors bakficka

  • Gulaschgryta

    med gräddfil, syrad lök och kokt potatis

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis & bearnaisesås

  • Fläskfilépasta

    med champinjoner och krämig grädde

Universitetsklubben

  • Pumpabiff med svarta bönor och myntayoghurt
  • Kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis

    fetaost, spenat och palsternacka

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    potatis, kapris, picklad lök, citronsmör, vitlökssky

  • Dagens grönt: Sesam- och chilibakad spetskål

    stekt ris, picklat grönt, soyamajonnäs

  • Veckans sallad: Laxsallad

    krämig potatissallad, salldslök, morot, senapsdressing

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kålpudding på oxe från Grensholm
  • Veckans green: Grönsaksbiffar

    Serveras med tomatsås

  • Veckans fisk: Krokfångad Långa

    rökt sidfläsk, skirat smör, grönärtspuré, bechamel samt kryddpeppar

  • Höstsoppa lax

    Trattkantarellsoppa serveras med västerbottenkräm

  • Pegs Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Wednesday, November 9