Lunch menu

Tuesday, 8 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito-bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kycklingfilé

    krämig paprikasås, timjan, vitlök & grana padano

  • Indisk: malai chicken

    Vegan: mixed beans masala

  • Poke Bowl - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • stekt panerad koljafilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & rårörda lingon (veg: lingonkeso)

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Korvstroganoff med ris
  • Pasta med räkor & kräftstjärtar

    sambal oelek & grädde

  • Wok: Kyckling Paneng

    med röd curry & cocosmjölk

  • Räksallad

    med pasta, örter, ägghalva & Red hot chil

  • Grillen:

    Hamburgare/Greenburgare med bröd & pommes / Kebabtallrik med pommes

La Fontana

  • Huset köttbullar (hemgjorda)

    med potatismos och gräddsås & lingonsylt

  • Thai röd curry med kyckling

    och kokosmjölk med ris

  • Kåldolmar med potatismos

    rårörda lingon, gräddsås och inlagd gurka

Viktors bakficka

  • Friterad kolja

    med remouladsås, ärtpuré och klyftpotatis

Pinoccio

  • Pinocchio’s raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • fish n chip med bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Basilikapaj med grillad paprika och oliver
  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Fisk- och skaldjursbiff

    dillstompad potatis, fänkål, Sandefjordssås

  • Dagens grönt: Morötter från Hermelins

    quinoa, örtsallad, rökig chilikräm

  • Veckans sallad: Laxsallad

    krämig potatissallad, salldslök, morot, senapsdressing

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Piccata Milanese
  • Veckans green: Grönsaksbiffar

    Serveras med tomatsås

  • Veckans fisk: Krokfångad Långa

    rökt sidfläsk, skirat smör, grönärtspuré, bechamel samt kryddpeppar

  • Höstsoppa lax

    Trattkantarellsoppa serveras med västerbottenkräm

  • Pegs Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Tuesday, November 8