Lunch menu

Monday, 7 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilégryta

    med västerbottenost, dijonsenap, färska champinjoner, paprika, vitlök & soja, serveras ris/potatis

  • grillad kycklingfilé

    med dragonsås,
serveras med klyftpotatis & lättfrästa
haricots verts

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: malai chicken

    Vegan: mixed beans masala

  • Poke Bowl - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk koljafilé

    med dansk remouladsås & kokt potatis

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, libabröd & raita

  • Veg: Grönsakswok

    med strimlad quorn, färsk röd chili, sesamolja & basmatiris

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kycklingwok

    fräst i färsk röd chili, sesamolja & vitlök

  • Räksallad

    med röd quinoa, melon, sojabönor, citron & ägghalva

  • Grillen:

    Hamburgare/Greenburgare med bröd & pommes / Kebabtallrik med pommes

La Fontana

  • Biffstroganoff med ris
  • Pannbiff

    med kokt potatis och gräddsås & lingonsylt

  • Ostfylld kyckling

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås

Viktors bakficka

  • Kyckling panangcurry

    med paprika, zucchini och broccoli samt ångat ris

Pinoccio

  • Kålpudding

    med kokt potatis samt brunsås

  • Panerad spätta

    med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljonger

    med timjanssås samt persiljeris

  • Örtbakad kotlettrad

    med bearnaise serveras med potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Viltfärsbiff

    potatis- och pumpapuré, grönkål, svartavinbärssky

  • Dagens grönt: Gnocchi

    svartkål, svamp, lök, persiljeaioli

  • Veckans sallad: Laxsallad

    krämig potatissallad, salldslök, morot, senapsdressing

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Veckans green: Grönsaksbiffar

    Serveras med tomatsås

  • Veckans fisk: Krokfångad Långa

    rökt sidfläsk, skirat smör, grönärtspuré, bechamel samt kryddpeppar

  • Höstsoppa lax

    Trattkantarellsoppa serveras med västerbottenkräm

  • Pegs Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Monday, November 7