Lunch menu

Monday, 26 September

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel

    med gräddsås, serveras med gele och stekt potatis

  • kalops med morötter

    serveras med
inlagda rödbetor & kokt potatis

  • stekt panerad torskfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: chicken changezi curry (grädde, cashew)

    VEGAN: chenna masala

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Basilika-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med tzatziki & balsamicosky samt stekt kulpotatis

  • Stekt panerad färsk sejfilé

    med gräslök-& romsås samt kokt potatis

  • Veg: Pastagratäng med färsk spenat

    Kvibille ädel & hackade cashewnötter

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor

    med örter, matvete, ägghalva, citron & Red ho tchili

  • Pasta: med fläskfilé

    & färska champinjoner i krämig ostsås

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Ugnsbakad kyckling

    med curry, gurkyoghurt, kokos och ångat basmatiris

Pinoccio

  • Kycklingspett med pommes samt bearnaisesås
  • Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglår

    potatispuré, sidfläsk, lök, rödvinssås

  • Dagens grönt: Kryddig linsgryta

    ris, örtsallad, saffransaioli

  • Veckans sallad: Räkor

    potatis, ägg, picklad lök, krutonger, parmesan- och vitöksdressing

  • Stångs Klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kålpudding

    Serveras med kokt potatis & gräddsås

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka.

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Monday, September 26