Lunch menu

Monday, 19 September

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta (hjort, älg, ren)

    med kantareller, timjan & soja, serveras med lingonsylt och ris eller kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med
wokade färska grönsaker

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: butter chicken

    VEGAN: potato masala

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong från Åtvidaberg

    med gräddig örtsky, lingon, stekt potatis & inlagd gurka

  • Frasbakad lax

    med örter, dillhollandaise, broccoli & kokt potatis

  • Veg: Grönsakswok

    fräst i sesamolja & vitlök samt nudlar & cashewnötter

  • Pasta "Delicata"

    med bacon, strimlad pepparsalami, lök & paprika

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja & vitlök
  • Räksallad

    med röd quinoa, ägghalva, grape & Rhode Island

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Örtbakad kyckling

    med stekta rotfrukter, picklade kålrabbi samt dragon- & dijonsås

Pinoccio

  • Kycklingpasta med färska grönsaker samt grädde
  • Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljonger med timjanssås samt persiljeris
  • Örtbakad kotlettrad med bearnaise

    serveras med potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff

    klyftpotatis, lingonpicklad lök, kantarellsås

  • Dagens grönt: Betor

    havreris, grönkålspesto, solrosfrön, hummus

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    picklad blomkål, potatis, sallad, dillkrisp, rom- och örtmajonnäs

  • Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt karré

    Serveras med rostad potatis, creamed corn, rödvinssås & picklad rödlök

  • Veckans green: Canelloni fylld med Ricotta & spenat

    Serveras med tomatsås, parmesan samt rucola

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka.

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Monday, September 19