Lunch menu

Wednesday, 14 September

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Klassisk wallenbergare

    rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potati

  • Fiskgratäng italiano

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff "Femöring"

    med stekt ägg, löksky, stekt potatis & lingon

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med tomat-& olivcreme, kokt potatis & grilltomat

  • Veg:

    Parmesangratinerad grönsaksbiff med tomat-& olivcreme, kokt potatis & grilltomat

  • Pasta:

    med strimlad biff & färska champinjoner i gorgonzolasås

  • Wok:

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad:

    Kyckling & bacon med matvete & Rhode Island

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Cornflakespanerad kyckling

    chiliaioli, syrad kål, mango- och annanassalsa samt potatis

Pinoccio

  • Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • Fish and chips med kokt potatis &skagenröra

Universitetsklubben

  • Grönärtbiff

    med örtcrème och rostad sötpotatis

  • Lasagne på kycklingfärs

    med mozzarella, ruccola och solrosfrön

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, kaprismajonnäs, picklad lök

  • Dagens grönt: Pak Choi

    stekt ris, picklat grönt, chilirostade nötter

  • Veckans sallad:

    variation på betor, getaost från Löt, havreris, grönkål, sallad, rökt majonnäs

  • Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Frasig sej

    Serveras med dansk remouladsås & potatis

Wednesday, September 14