Lunch menu

Thursday, 8 September

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel,
med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Chili-, lime- & vitlöksmarinerad kycklingfilé

    med tryffel-mayo & klyftpotatis, serveras med tomat- & spenatsallad

  • Stekt panerad koljafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: pepper chicken

    VEGAN: aloo baji

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Kycklingwok med thai basilika & färsk röd chili
  • Räksallad med ägghalva, citron & dill

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Pinoccio

  • Huset Lasagne Alforno med parmesanost
  • Carbonara med bacon och parmesanost

Universitetsklubben

  • Rostade rödbetor, Chevré, pumpakärnor

    samt buljongkokt quinoa

  • Spanska kalvfärsbiffar

    med ratatouille och stekt kulpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiffar

    potatispuré, bacon, svamp, lök, gräddsky

  • Dagens grönt: Kroppkakor

    svamp, grönkål, lingon, brynt smör

  • Veckans sallad

    räkor, glasnudlar, vårlök, picklat grönt, jordnötter, chili- och limedressing, sojamajonnäs

  • Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Dillkött

    Kokt kalv i sött syrlig dillsås serveras med kokt potatis

  • Veckans fisk: Havsbiff

    Serveras med hummersås & kokt potatis

  • Veckans green: Kantarelltoast

    Gratinerad med västerbottensost och serveras med en örtsallad

  • Tail sallad

    Räksallad toppad med ägg och syrad lök

  • Varmrökt lax

    Serveras med kokt potatis, pressgurka och gräslökshollandaise

  • Pegs Caesar

    Vår egna ceasarsallad toppad med parmesan och rödlök

Thursday, September 8