Lunch menu

Thursday, 5 May

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    halloumi, tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)


    
med tillbehörsbuffé

  • 2. A.mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme 
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. B. havets wallenbergare (lax & torsk)

    med skagensås, serveras med gröna ärtor & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Spenat- & quornfärslasagne med coleslawsallad
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pannbiff med potatismos, gräddsås

    och lingonsylt.

  • Thai fläskfilé med röd curry, chili paprika

    kokosmjölk och ris.

  • Fish & chips med vitlökssås.

Viktors bakficka

  • Fiskgryta "thai style" med kokosmjölk

    citrongräs och chili

Pinoccio

  • 1-lövbiff med pommes samt bearnaisesås
  • 2-huset köttfärs spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Teriyaki med oumph, broccoli, morot med kimchi

    samt jasminris

  • Köttfärslimpa med fetaost och soltorkadtomat

    serveras med gräddsås

Stångs Mjärdevi

  • Ramslökskorv, potatis- & rotselleripuré, kålsallad

    rostad lök, senapskräm

  • Bakad blomkål, matvete, rotfruktscrudité, solrosfrön

    parmesankräm

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Varmrökt lax, potatis, blomkål, ört- och romsås
  • Flatrökt skinka, potatis, ramslök, picklad lök

    kapris- och dijonkräm

  • Dessert – kökets val
Thursday, May 5