Lunch menu

Wednesday, 4 May

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl – Ris, Stekt karré, kålsallad

    sesamfrön, salladslök &, sojasås koriander.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kalvfärsbiff kantarellsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgratinerad falukorv

    fylld med äpple, bostongurka, senap & lök, serveras med potatismos

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås, lingon & kokt potatis
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Pasta: med salsiccia, vitlök, grädde & sambaloelek
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & färsk röd chili
  • Kycklingspett med chilibearnaise, BBQ-sås

    & klyftpotatis

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Bräserad högrev med ris och rödvinssås.
  • Schnitzel Vegetarisk med stekt potatis

    och bearnaisesås.

  • Spanish Paella med seafood.

Viktors bakficka

  • Gremolatfylld rapsgrisrygg med rostade grönsaker

    och ruccolapesto

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-Skycklig pasta med grönsaker samt krämig grädde

Universitetsklubben

  • Rödbetsbiff med getostcrème serveras med morötter

    och blomkål

  • Kyckling Tikka Masala serveras med citronyoghurt

    samt curry doftande basmatiris

Stångs Mjärdevi

  • Örtbakad kotlettrad, ljummen potatissallad, babyspenat

    tomat- och färskostkräm

  • Bönchili, ris, tortillakrisp, örter, grönärtsguacamole
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Varmrökt lax, potatis, blomkål, ört- och romsås
  • Flatrökt skinka, potatis, ramslök, picklad lök

    kapris- och dijonkräm

  • Dessert – kökets val
Wednesday, May 4