Lunch menu

Tuesday, 3 May

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris, kycklingfajitas

    mangosalsa & gräddfil.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, curry, ananas,
 vitlök

    & cashewnötter

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken (cashewnötter)

    VEGAN: rajma masala

  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Parmesangratinerad laxfilé med oliv-& tomatcreme

    kokt potatis & grilltomat

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Parmesangratinerad zucchini

    med oliv- & tomatcreme, koktpotatis & grilltomat

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Entrecôte med chilimarinerad broccoli & grönkål
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Pad thai.
  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås.

Viktors bakficka

  • Wallenbergare med brynt smör, ärtor, lingon

    och potatispuré

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Gröna Sojabönsbiffar med rödbetscrème och raggmunk
  • Husets raggmunk med stekt sidfläsk, rårörda lingon

    och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Bakad kolja, potatis, panko, sandefjordssås
  • Sparris och linser, pasta, ruccola, prästost
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Varmrökt lax, potatis, blomkål, ört- och romsås
  • Flatrökt skinka, potatis, ramslök, picklad lök

    kapris- och dijonkräm

  • Dessert – kökets val
Tuesday, May 3