Lunch menu

Monday, 2 May

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad

    hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. sydamerikansk chili-biffgryta, serveras med ris

    nacho-chips & guacamole

  • 2. A. rosmarin- & äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med gräddskysås, serveras
med rönnbärsgele & potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken (cashewnötter)

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad torskfilè med skagensås

    & kokt potatis

  • Ugnsgratinerad falukorv med senap, lök, ost & gurka

    samt potatismos & gurkmajjo

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn, cocosmjölk

    curry & basmatiris

  • Pasta: Fussili med fläskfilé, svartpeppar

    soltorkad tomat & champinjoner i krämig ostsås

  • Wok: Kyckling med thaibasilika

    färsk ingefära & vitlök

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset lasagne med coleslaw.
  • Stekt fläskfilé med ugnsbakad potatis och bearnaisesås.
  • Vegetariska biffar med stekt potatis

    och tomat avokado salsa.

Viktors bakficka

  • Stekt kyckling "Indian curry" med kikärtor, yoghurt

    och basmatiris

Pinoccio

  • 1-Kyckling spett med pommes samt bearnaisesås
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegansk Tomyumgryta med tofu och grönsaker samt ris
  • Ugnsbakad Kotlettrad serveras med bearnaise, brysselkål

    och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglår, ris, morot, koriander, sesamfrö

    chili, kokos

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Varmrökt lax, potatis, blomkål, ört- och romsås
  • Flatrökt skink, potatis, ramslök, picklad lök

    kapris- och dijonkräm

  • Gnocchi, svamp, ramslök, svartkål, parmesan
  • Desset – kökets val
Monday, May 2