Lunch menu

Friday, 6 May

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, Rå Tonfiskfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)

    serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med vitlöksrostad potatis, coleslaw

    picklad rödlök, tryffelaioli, saltgurka, BBQ-sås

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Pasta: med rökt lax i vitvinssås
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana special högrevshamburgare buffé

    med brioche bröd, pommes, chili cheese och lökringar Såser: vitlöksås, hamburgerdressing, tzatziki &

Viktors bakficka

  • Rödvinsbrässerad oxkind med rökt sidfläsk

    svamp och potatispuré

Pinoccio

  • 1-lunch korv med potatis mos samt brunsås
  • 2-haluomi sallad med blandad grönsaker samt mild sås

Universitetsklubben

  • Het bönchili med belugalinser, kidneybönor, koriander

    serveras med jalapeños och lime

  • Rödvins brässerad svensk fläsksida med potatispuré

    balsamicosky och picklad gurka

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork, klyftpotatis, picklad lök, babyspenat

    ramslöksgräddfil

  • Sojabakad rotseller, stekt ris, vitkål, kimchi

    böngroddar, sesamfrö, chilimajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Varmrökt lax, potatis, blomkål, ört- och romsås
  • Flatrökt skinka, potatis, ramslök, picklad lök

    kapris- och dijonkräm

  • Dessert – kökets val
Friday, May 6