Lunch menu

Thursday, 28 April

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling, halloumi

    tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. B. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås (rom & räkor)

    serveras med äpple- & fänkålsallad samt kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Sparrissoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Sweet and hot steak med BBQ-sås

    & potatisgratäng

  • Veg: Ostpanerad blomkål med potatisgratäng
  • Veg: Ärtsoppa/Sparrissoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Pasta: med kyckling, sambaloelek & paprika
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset Lasagne med coleslaw.
  • Stekt Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Panerad flundrafilé med stekt potatis och remouladsås.

Viktors bakficka

  • Bakad torsk med chorizo, rostad paprika och silverlök

    samt potatis- och blomkålsmos

Pinoccio

  • 1-köttgryta med basmati ris
  • 2-huset köttfärs spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Linfrötoppade blomkålsbiffar med salviacrème

    samt rostad potatis

  • Spanska kalvfärsbiffar med ratatouille

    och stekt kulpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff, rostad potatis, getaost, picklad lök

    tomatsås

  • Palsternacka five spices

    couscous, russin, mandel, aioli

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Krämig fiskgryta, potatis, fänkål, vårlöksmajonnäs
  • Varmrökt lax, glasnudlar, sesampicklad rödkål

    kimchimajonnäs

  • Dessert – kökets val
Thursday, April 28