Lunch menu

Friday, 29 April

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, Rå Tonfiskfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel – Bowl Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med grönpepparsås

    serveras med potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås (rom & räkor)

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise, rödvinsås

    ärtor, pommes eller stekt potatis

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Ostpanerad quorn med persiljestuvad potatis
  • Pasta: "Delicata" med strimlad pepparsalami

    bacon, lök & paprika

  • Wok: Kebabwok med chilimarinerad broccoli

    strimlad lök & vitlök

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana special Grill buffé

    fläskfilé, kycklingspett och bifteki med klyftpotatis med pommes Såser: vitlöksås, bearaisesås m.m.

Viktors bakficka

  • Helstekt ryggbiff med dragoncréme, bönsallad

    och rostad potis

Pinoccio

  • 1-Lasagne Alforno med parmzanost
  • 2-haluomi burgare med pommes samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Zucchiniplättar serveras med ljummen sallad på primörer

    och potatisgratäng

  • Helstekt svensk fläskkarré med primörer, cidergräddsås

    äppelmos samt potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Kycklingschnitzel, ljummen potatissallad, kapris

    ramslöksmajonnäs

  • Najas stekost, rostade rotfrukter, gurka, fänkål

    chilimajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Krämig fiskgryta, potatis, fänkål, vårlöksmajonnäs
  • Varmrökt lax, glasnudlar, sesampicklad rödkål

    kimchimajonnäs

  • Dessert – kökets
Friday, April 29