Lunch menu

Wednesday, 27 April

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl – Ris, Stekt karré, kålsallad

    sesamfrön, salladslök &, sojasås koriander.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff – svensk blandfärs med dijonsenap

    & dragon, med gräddsås & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. biff stroganoff med färska champinjoner

    samt toppad med creme fraiche, serveras med pressgurka & ris

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra med tartarsås

    serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fetafylld färsbiff med tzatziki, balsamicosky

    & vitlöksrostad klyftpotatis

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan, jordnötter & ris

  • Veg: Pasta Quattro Fromagio

    med färska champinjoner & spenat

  • Pasta: med fläskfilé, färska champinjoner

    & kvibille ädel

  • Wok: Kyckling med grön curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset köttbullar med potatismos, gräddsås

    och lingonsylt

  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås.
  • Krämig Oxfilé pasta med färska paprika, purjolök

    och champinjoner.

Viktors bakficka

  • Högrevschili med lagrad ost, syrad lök, nachos

    gräddfil och ris

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-oxfilépasta med grönsaker samt krämig grädde

Universitetsklubben

  • Broccoli och Fetaostpaj med oliver och tomatsallad
  • Lasagne al forno

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré, rostad potatis

    krämig äpple- & fänkålssallad, bbqsås

  • Sesambakad morot, örtquinoa, picklad lök

    harrisamajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Krämig fiskgryta, potatis, fänkål, vårlöksmajonnäs
  • Varmrökt lax, glasnudlar, sesampicklad rödkål

    kimchimajonnäs

  • Dessert – kökets val
Wednesday, April 27