Lunch menu

Tuesday, 26 April

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris, kycklingfajitas

    mangosalsa & gräddfil.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. linguine med fläskfilé, soltorkade tomater

    spenat, basilika, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma (L, cashew-nötter)

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Citronmarinerad laxfilé med dill-& romsås

    samt kokt potatis & broccoli

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med sweetchili, mango & ingefära
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pasta med fläskfilé, färska paprika, purjolök

    och champinjoner.

  • Italienska kycklinkgfilé fyllda med lufttorkad skinka

    och soltorkade tomater med stekt potatis och gorgonzolasås.

  • Sejfilé med kokt potatis och remouladsås.

Viktors bakficka

  • Rimmad oxbringa med bakade rotfrukter, persilja

    och pepparrotssås

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Morot och ingefärsbiffar med spicy hummus

    med tabbouleh

  • Husets raggmunk med stekt sidfläsk, rårörda lingon

    och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Fiskwallenbergare, potatis, bönor, gräslök- och romsås
  • Bakad, kål, stekt ris, sesampicklad rödkål

    kimchimajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Krämig fiskgryta, potatis, fänkål, vårlöksmajonnäs
  • Varmrökt lax, glasnudlar, sesampicklad rödkål

    kimchimajonnäs

  • Dessert – kökets val
Tuesday, April 26