Lunch menu

Thursday, 21 April

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling, halloumi

    tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. B. grillad kycklingfilé med dragonsås

    serveras med haricot verts & potatisgratäng

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa med strimlad kyckling & grönsaker

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Grillad kotlettrad med klyftpotatis, madeirasås & aioli
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med färsk chili & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Kyckling teriyaki med ris.
  • Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt.

Viktors bakficka

  • Örtbakad lax med smörsås "Sandefjord"

    forellrom, syrad gurka och kavringskrutonger

Pinoccio

  • 1-huset lövbiff med pommes samt bearnaisesås
  • 2-huset köttfärs spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Enchiladas med svarta bönor, majs och salsa

    serveras med limegräddfil

  • Örtmarinerad kycklingfilé

    serveras med en krämig basilikasås och paprikastekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kålpudding, potatis, pressgurka, lingon, gräddsås
  • Bakad palsternacka, svampkrokett, linser

    ramslöksmajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Skaldjurspasta, parmesan, ruccola, chiliolja
  • Varmrökt lax, potatis, picklad lök, örtsallad

    ramslöksmajonnäs

  • Dessert – köket val
Thursday, April 21