Lunch menu

Friday, 22 April

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, rå laxfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparöverbakad fläskfilé med cognac-gräddsås

    serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé "Black & White"

    med vitlöksfräst kulpotatis

  • Lax-& skaldjurspaella med limeaioli
  • Veg: Grönsakspaella med limeaioli
  • Pasta: med salsiccia, strimlad paprika, vitlök & grädde
  • Wok: Kyckling med lime, mango & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Idag bjuder Engström bil på dessert till alla gäster!

La Fontana

  • La fontana spieciall Hamburgare buffé

    lökringar, chillicheas, crispy kycklingfilé med pommes och tillbehör.

Viktors bakficka

  • Nattbakat högrevshjärta med råstekt broccoli

    och potatisgratäng samt lök- och svartpepparsky

Pinoccio

  • 1-fläskfilé Oscar med klyftpotatis samt bearnaisesås
  • 2-halluomi burgare med pommes samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Spenat och soltorkadtomat paj med stekta grönsaker
  • Helstekt kotlettrad med pepparsås, stekt brysselkål

    och rostad klyftpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Kotlettrad från Skänninge, rostade rotfrukter

    babyspenat, picklad lök, chilimajonnäs

  • Blomkål, pankokrisp, potatis, blomkålskräm
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Skaldjurspasta, parmesan, ruccola, chiliolja
  • Varmrökt lax, potatis, picklad lök, örtsallad

    ramslöksmajonnäs

  • Dessert – kökets val
Friday, April 22