Lunch menu

Wednesday, 20 April

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl – Glasnudlar, karré, kålsallad

    sesamfrön, salladslök &, sojasås koriander.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök

    gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. mini-isterband med persiljestuvad potatis

    serveras med inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med remouladsås, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: hyderabadi red chicken curry

    VEGAN: potato curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé med örthollandaise, kokt potatis

    & broccoli

  • Pannbiff med gräddkokta champinjoner, inlagd gurka

    stekt potatis & lingon

  • Veg: Sesampanerade morotsbiffar med örthollandaise

    kokt potatis & broccoli

  • Pasta: med kyckling, strimlad lök, vitlök & gorgonzola
  • Wok: Strimlad biff med bambuskott, vitlök

    chilimarinerad broccoli & vattenkastanjer

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Beef Stroganoff med ris.
  • Sejfilé med stekt potatis och myntasås.
  • Thai kyckling curry med ris.

Viktors bakficka

  • Gräddstuvad älgskav med bacon, svamp, lök

    och rårörda lingon

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis

    & bearnaisesås

  • 2-Kyckling pasta med färska grönsaker

    & krämig grädde

Universitetsklubben

  • Kikärtsplättar med smakrik tomatsås samt potatispuré
  • Lax och torskbouillabaisse med citron, aioli

    och surdegsbröd

Stångs Mjärdevi

  • Bakad sej, ljummen potatissallad, ägg

    pepparrot, brynt smör

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Skaldjurspasta, parmesan, ruccola, chiliolja
  • Varmrökt lax, potatis, picklad lök, örtsallad

    ramslöksmajonnäs

  • Raggmunk, svamp, kål, äpple, hasselnötter

    rårörda lingon

  • Dessert – kökets val
Wednesday, April 20