Lunch menu

Wednesday, 13 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax

    kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • Viltfärsbiff

    (hjort-, älg-, ren- & fläskfärs) med gräddsås & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt p

  • Paella med kyckling & räkor,

    serveras med aioli & citron

  • Stekt panerad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: rajma masala

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt kotlett med potatispuré

    bacon-& rödvinssås samt smörfrästa haricot verts

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor
  • Pasta med kyckling, spenat, vitlök & grädde
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Sejfilé med stekt potatis och remouladsås.
  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås.
  • Fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås

Viktors bakficka

  • Ugnsbakad torsk

    med brynt smör, räkor, hackat ägg och örter

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis & bearnaisesås
  • Kyckling pasta med färska grönsaker & krämig grädde

Universitetsklubben

  • Thailändsk tofugryta med smaker av chili och citrongräs

    serveras med ris

  • Wallenbergare

    med rårörda lingon, skirat smör, gröna ärter samt potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, chili- och citronmajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Varmrökt lax

    potatisallad, färskost- och pepparotskräm

  • Veckans grönt: Gnocchi

    svamp, rotselleri, äpple, hasselnötter, grönärtspesto

  • Veckans sallad: Räkor

    quinoa, betor, kapris, rökt majonnäs

Wednesday, April 13