Lunch menu

Tuesday, 12 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax

    kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl – rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • stekt panerad stillahavsspätta

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: pepper chicken

    VEGAN: chenna masala

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Yakatorimarinerad laxfilé

    med chilicreme, wokade grönsaker samt kokt potatis eller nudlar

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, sweetchil i&grönkål
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ancho beef

    långt kokt nötkött i en rik sås av ancho chili, rödvin och bönor

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
  • Rödspätta med stekt potatis och remouladsås.

Viktors bakficka

  • Kryddstekt kyckling

    mos rostade rotfrukter, picklad pumpa och fetaostyoghurt

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Karibiska grönsaksbiffar

    med kokossås samt stekta nudlar

Stångs Mjärdevi

  • Bakad torsk

    potatis, gurka, pankokrisp, remouladsås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Varmrökt lax

    potatisallad, färskost- och pepparotskräm

  • Veckans grönt: Gnocchi

    svamp, rotselleri, äpple, hasselnötter, grönärtspesto

  • Veckans sallad: Räkor

    quinoa, betor, kapris, rökt majonnäs

Tuesday, April 12