Lunch menu

Monday, 11 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl

    Quinoa, gravad lax, kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fe

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, potatismos & inlagd gurka

  • Stekt panerad gösfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: pepper chicken

    VEGAN: chenna masala

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
  • moussaka med potatis

    serveras med
ruccola- & tomatsallad

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad kummelfilé

    med remouladsås samt kokt potatis

  • Basilika-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med örtsås & klyftpotatis

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med remouladsås samt kokt potatis

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfiléfrästisesamolja,vitlök&chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Fish & chips med vitlökssås.
  • Italienska biffar med klyftpotatis och champinjonsås.

Viktors bakficka

  • Nattbakad karré

    med jalapeñoaioli, syrad löks avokado och klyftpotatis

Pinoccio

  • Lövbiff med pommes samt bearnaisesås
  • Lätt panerad spätta med kokt potatis och skagenröra

Universitetsklubben

  • Morot- och ingefärsbiff med limeyoghurt och ris
  • Ugnsstekt kycklinginnanlår

    med basilika- och citronsås serveras med persiljeris

Stångs Mjärdevi

  • Stekt kycklinglår

    klyftpotatis, ruccola- och parmesansallad, ratatouille

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Varmrökt lax

    potatisallad, färskost- och pepparotskräm

  • Veckans grönt: Gnocchi

    svamp, rotselleri, äpple, hasselnötter, grönärtspesto

  • Veckans sallad: Räkor

    quinoa, betor, kapris, rökt majonnäs

Monday, April 11