Lunch menu

Thursday, 14 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax

    kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-kebabtallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche

    samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås

    serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: rajma masala

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med rödvinssås, bearnaise, ärtor, stekt potatis eller pommes

  • Veg: Cheddargratinerad grönsaksbiff

    med bearnaise, ärtor, stekt potatis eller pommes

  • Wok: Kyckling med thaibasilika

    sesam, chilimarinerad broccoli

La Fontana

  • Ordinare meny.

Viktors bakficka

  • Köttbullar med gräddsås

    serveras med potatismos, rårörda lingon och pressgurka

Pinoccio

  • Panerad kycklinginnerfilé med pommes samt bearnaisesås
  • Huset köttfärs, spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Kummindoftande kikärtsbiffar

    med ratatouille och indiskt ris

  • Fläskschnitzel

    med citron, kapris och rödvinssås serveras med rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiffar

    potatispuré, bacon, svamp, lök, gräddsky

  • Veckans klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Varmrökt lax

    potatisallad, färskost- och pepparrotskräm

  • Veckans grönt: Gnocchi

    svamp, rotselleri, äpple, hasselnötter, grönärtspesto

  • Veckans sallad: Räkor

    quinoa, betor, kapris, rökt majonnäs

Thursday, April 14