Lunch menu

Wednesday, 9 March

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kalvfärsbiff med kantarellsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med äpple

    lök, bostongurka & senap, serveras
 med potatismos

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad BBQ-marinerad karré

    med potatisgratäng & sherrysås

  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon

    & kokt potatis

  • Veg: Bön-& grönsaksfylld paprika

    med potatisgratäng

  • Pasta: med strimlad kyckling, mozzarella & basilika
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Oxfilépasta.
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Stekt fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-haluomi tallrik med pommes samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Zucchini och tomatpaj med en stekt kålsallad
  • Köttfärslimpa fylld med fetaost & soltorkadtomat

    gräddsås serveras med potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Majskyckling från Munka Ljungby, pasta

    parmesan, babyspenat, tomatsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rödvinsbrässerad oxkind

    potatispure smaksatt med jordärtskocka,lök, sotad morot

  • Sesambakad morot, jasminris, kikärtor, rättika,

    cashewnötter, grön curry, kokosmjölk

  • Räkor, havreris, picklad rotselleri

    krutonger, örtmajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Wednesday, March 9