Lunch menu

Tuesday, 8 March

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig biffpasta med champinjoner

    timjan, tryffelolja, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken changezi curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda m fläsknoisette, potatismos

    inlagd gurka, kyddsmör samt bacon-& rödvinssås

  • Bräckt laxfilé med stuvad bladspenat

    kokt potatis & broccoli

  • Veg: Bakad spetskål med potatismos

    & stuvad spenat

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Entrecôte med färsk portabellosvamp

    broccoli,vitlök&cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Köttfärslimpa med potatismos, gräddsås och lingonsylt.
  • Ugnsbakad fläskkarré med potatismos och gräddsås.
  • Lax med kokt potatis och remouladsås.

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Majsfritters med mangodressing och blomkålspure
  • Husets raggmunk med stekt sidfläsk

    rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Torsk, potatis, picklad rotselleri

    pankokrisp, curryremoulad

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rödvinsbrässerad oxkind

    potatispure smaksatt med jordärtskocka,lök, sotad morot

  • Sesambakad morot, jasminris, kikärtor, rättika

    cashewnötter, grön curry, kokosmjölk

  • Räkor, havreris, picklad rotselleri

    krutonger, örtmajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Tuesday, March 8