Lunch menu

Monday, 7 March

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. boeuf bourguignon – fransk högrevsgryta

    med rött vin, bacon, champinjoner & syltlök serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med gräddskysås & rönnbärsgele, serveras med
örtstekt potatis eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken changezi curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad torskloin med dill-& romsås

    samt kokt potatis

  • Ört-& fetagratinerad färsbiff med tzatziki

    rödvinssky & grekisk sallad

  • Veg: Ört- & fetagratinerad zucchini med tzaziki

    rödvinssky & grekisksallad

  • Pasta: "Delicata"med strimlad pepparsalami

    bacon, lök & paprika

  • Wok: Kyckling med röd chili & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Schnitzelbuffé:

    Fläskschnitzel, kycklingschnitzel och panerad fisk med klyftpotatis samt champinjonsås/ bearnaisesås

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2-rödspätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Morotsbiffar smaksatta med ingefära och chili

    serveras med limeyoghurt

  • Helstekt fläskfilé med skysås, stekta grönsaker

    och rostad kulpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Helstekt kotlettrad, örtris, tomater, oliver, ruccola

    chimmichurrikräm

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rödvinsbrässerad oxkind

    potatispure smaksatt med jordärtskocka,lök, sotad morot

  • Sesambakad morot, jasminris, kikärtor, rättika

    cashewnötter, grön curry, kokosmjölk

  • Räkor, havreris, picklad rotselleri

    krutonger, örtmajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Monday, March 7