Lunch menu

Wednesday, 2 March

Brödernas kök

  • Thai kycklingsoppa

    Thai inspirerad kycklingsoppa. Serveras med en surdegstoast med ost&skinka.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff med gräddsås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos
eller kokt potatis

  • 2. A. biff stroganoff med färska champinjoner

    serveras med pressgurka, creme fraiche
 & ris

  • 2. B. stekt panerad kummelfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chittinadu chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med fransk senapssås, baconbrynta haricot vert

    & stekt potatis

  • Veg: Spaghetti Quattro Fromagio med ruccola

    vitlök & chili

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Fiskgratäng med räkor, dill & vitt vin

    samt potatisstomp

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis

    och ädelostsås.

  • Pytt i Panna med stekt ägg och rödbetor.
  • Stekt fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-haluomi sallad med blandad grönsaker och mild sås

Universitetsklubben

  • Vegetarisk kikärtsbiff med rödbetshummus och tabbouleh
  • Panerad stillahavsspätta med skagenröra, citron

    samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Bakad fläsksida, potatis- och jordärtskockspuré

    äpple, grönkål

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskbouillabaisse, lax, torsk, rotfrukter

    fänkål, aioli

  • Gulärtsfalafel, friterad potatis, rostad spetskål

    grönkål, lökvariation

  • Räkor, glasnudlar, sesampicklad vitkål och morot

    koriander, sojamajonnäs

  • Dessert – bärkompott, havresmulor, vaniljkräm

More lunches available at

Wednesday, March 2