Lunch menu

Tuesday, 1 March

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris, kycklingfajitas

    mangosalsa & gräddfil.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kycklingfilé, timjan

    vitlök & krämig paprikasås

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Bruna bönor med stekt fläsk & kokt potatis
  • Ost-& sesampanerad laxfilé med pepparrotscreme

    & grönsaksfräs

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé med grön curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Lax med kokt potatis och remouladsås.
  • Huset schnitzel med klyftpotatis och champinjonsås.
  • Bräserad högrev med kokt potatis och rödvinssås.

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Broccoli och fetaost paj med soltorkad tomatsallad
  • Raggmunk med svenskt sidfläsk, rårörda lingon

    samt grädde

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff, stekt potatis, kapris, rödbetor, löksky
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskbouillabaisse, lax, torsk, rotfrukter

    fänkål, aioli

  • Gulärtsfalafel, friterad potatis, rostad spetskål

    grönkål, lökvariation

  • Räkor, glasnudlar, sesampicklad vitkål och morot

    koriander, sojamajonnäs

  • Desset – bärkompott, havresmulor, vaniljkräm

More lunches available at

Tuesday, March 1