Lunch menu

Wednesday, 23 February

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff (hjort, älg, ren, fläsk)

    med rårörda lingon & svampsås (champinjoner & kantareller), serveras med potatismos eller kokt potat

  • 2. A. grillad kryddig chorizo med gurk-majonnäs

    serveras med potatismos

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken masala

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, ärtor, gräddsås

    & rårörda lingon

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsaks paella med aioli
  • Pasta: med kyckling, curry & paprika
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök

    & färsk grön chili

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Havskäd med stekt potatis och remouladsås.
  • Grekiska biffar med stekt potatis och tzatziki.
  • Biryani ris med kyckling och curry.

Universitetsklubben

  • Panko och sesamstekt rotselleri med nudelsallad

    och söt stark sås

  • Kyckling massaman curry med chili, lime

    serveras med jasminris

Stångs Mjärdevi

  • Kålpudding, potatis, rårörda lingon, pressgurka

    gräddsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Bakad torsk, dillpotatisstomp, pepparrot

    betor sidfläsk, brynt smör

  • Blomkålscurry, kryddigt ris, papadums, koriander

    gurka- och myntakräm

  • Räkor, havreris, örtsallad, saltrostade fröer,

    chilimajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Wednesday, February 23