Lunch menu

Wednesday, 9 February

Brödernas kök

  • Thai kycklingsoppa – Thai inspirerad kycklingsoppa.

    Serveras med en surdegstoast med ost&skinka.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pannbiff med stekt lök, gräddsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. isterband från Hugo’s Chark

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong från Värna med svampsås

    stekt kulpotatis, inlagd gurka & gelé

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor
  • Pasta: med fläskfilé, strimlad pepparsalami & paprika
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & färsk chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Stekt fläskfilé med ugnsbakad potatis

    och bearnaisesås.

  • Potatisbullar med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Bräserad högrev med ris och rödvinssås.

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-Kyckling pasta med färska grönsaker samt grädde

Universitetsklubben

  • Grönkålstabbouleh med veganska majsbiffar

    och en chilihummus

  • Rödvinsbrässerad kycklinginnanlår med knaperstekt bacon

    hårdost samt örtris

Stångs Mjärdevi

  • Viltfärsbiffar, potatis- och palsternacksstomp

    lingonpicklad lök, svampsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskgryta, potatis, lax, räkor, krutonger

    vittvin, aioli

  • Bakade betor, krämigt havreris, picklad gulbeta

    ruccola, rawmesan

  • Betor, havreris, rostade valnötter

    getostkräm från löt

  • Dessert – chokladkräm, rostade nötter
Wednesday, February 9