Lunch menu

Thursday, 3 February

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    halloumi, tomat&lök-salsa & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork eller falafel
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. B. halstrad laxfilé med sås på äpple-, gurka- dill-

    & pepparrot, serveras med dillstekt eller kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Porterstek med potatisgratäng, herrgårdsgrönsaker

    & gelé

  • Veg: Ärtsoppa/Broccoli soppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Pasta: med salsiccia, grädde, peppar, parmesan

    & chili

  • Wok: Kyckling "Paneng" med cocosmjölk & röd curry
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Husets lasagne med coleslaw.
  • Falafel bowl.
  • Avokado bowl.
  • Halloumi bowl.
  • Fish & chips med vitlökssås.

YATAI by ShinNori

Universitetsklubben

  • Svamp och zucchinipaj med rödbetssallad

    samt chiliyoghurt

  • Spanska högrevsbiffar med en smakrik tomatsås

    och stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kalops, potatis, bakade morötter

    picklad rödbeta

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad sejrygg, dillstekt potatis, picklad rotselleri

    ärtskott, sandefjordsås

  • Het bönchili, friterad tortillakrisp, picklad rödkål

    grönärtsguacamole

  • Räkor, glasnudlar, örtsallad, chilimajonäs
  • Dessert – äpplekompott, mandel och havresmul

More lunches available at

Thursday, February 3