Lunch menu

Wednesday, 26 January

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. oxjärpar (nötfärs) med gräddsås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. hemlagad pytt i panna

    serveras med
 stekt ägg & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad torskfilé

    med västkustsås (räkor, crabfish & stenbitsrom), serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: aloo bhaji

  • 4. rödcurry-kyckling, serveras med ris
  • 5. kycklingfilé med jordnötssås & wokade grönsaker
  • 6. friterad kyckling med sötsur sås & ris
  • 7. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med vitlöksrostad kulpotatis, coleslaw

    tryffelaioli, picklad rödlök & saltgurka

  • Fiskgratäng med vitt vin, västerbottenost

    dill & räkor samt kokt potatis

  • Veg: Rödbetsbiff med chevre & honung

    samt vitlöksrostad potatis, coleslaw, tryffelaioli, picklad rödlök

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sallad: Varje dag dagens sallad

La Fontana

  • Huset Schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Avokado bowl.
  • Halloumi bowl.
  • Fish & chips med vitlökssås.
  • Ancho beef långkokt nötkött

    i en rik sås av anchochili-rödvin bowl.

  • Pulled pork bowl.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskstek, äpplecidersås, kokt potatis, gelé

Universitetsklubben

  • Vegetarisk panerad schnitzel med citron

    kapris rödvinssås och kokt potatis

  • Pannbiff på svensk nötfärs med stekt lök, gräddsås

    och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Viltfärsbiffar, råstekt potatis, picklad palsternacka

    lingongräddsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Chilirimmad lax, potatis- och jordärtskockspuré

    fänkål och morotscrudité

  • Örtbakad morot, kikärtor, koriander, cashewnötter

    curry, kokosmjölk

  • Räkor, rostade rotfrukter, havreris, örtsallad

    boxholmsostkräm

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, January 26