Lunch menu

Wednesday, 19 January

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff med gräddsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med
 äpple

    bostongurka, senap & lök, serveras med potatismos

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinadu chicken

    VEGAN: mixed veg. masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk

    5. asiatisk lunchbuffé

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås, ärtor

    & rårörda lingon

  • Strömmingsflundra med potatismos, skirat dillsmör

    & rårörda lingon

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat-& mozzarellasallad

  • Pasta: Spaghetti "Delicata" med bacon

    pepparsalami, lök & paprika

  • Wok: Entrecôte med grönkål, vattenkastanjer

    &cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset Schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Avokado bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Halloumi bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Falafel Burgare med tomato avocado salsa.
  • Ancho beef långkokt nötkött

    i en rik sås av anchochili-rödvin bowl.

  • Chipotle Chicken bowl.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Köttbullar pressgurka, gräddsås, kokt potatis

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-pasta arbiata med champinjoner och skinka

    serveras krämig grädde och tomatsås

Universitetsklubben

  • Veganska morotsbiffar med smak av ingefära och vitlök

    serveras med citroncreme

  • Köttfärslimpa med krämig champinjonsås, pressgurka

    och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff, potatispuré, rotselleri, citron och kalvsky
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad, potatispure smaksatt med rökt fisk

    pankokrisp, skaldjurssås

  • Gulärtsfalafel, tabbouleh på matvete

    grillad paprikavinägrette

  • Räkor, glasnudlar, örtsallad, picklade grönsaker

    chilimajonäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, January 19