Lunch menu

Tuesday, 18 January

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, färska champinjoner

    örter, citron, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: kasuri murgh malai

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Biff Stroganoff med ris
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Penne med salsiccia, paprika, grädde & vitlök
  • Wok: Kyckling med strimlad lök, svartkål

    & sweet chili

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset Schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Avokado bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Halloumi bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Falafel Burgare med tomato avocado salsa.
  • Ancho beef långkokt nötkött

    i en rik sås av anchochili-rödvin bowl.

  • Chipotle Chicken bowl.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gratinerad falukorv, potatispuré, senapskräm

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-panerad flundra fisk med kokt potatis&remouladsås

Universitetsklubben

  • Broccoli och fetaostpaj med soltorkadtomatsallad
  • Raggmunk med svenskt sidfläsk, rårörda lingon

    samt grädde

Stångs Mjärdevi

  • Kotlettrad från Skänninge, ris, rostade valnötter

    ruccola, blåmögelostsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad torsk, potatispure smaksatt med rökt fisk

    pankokrisp, skaldjurssås

  • Gulärtsfalafel, tabbouleh på matvete

    grillad paprikavinägrette

  • Räkor, glasnudlar, örtsallad, picklade grönsaker

    chilimajonäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, January 18