Lunch menu

Monday, 17 January

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. ugnsgrillad svensk fläskytterfilé med portersås

    serveras med äppelchutney & örtrostad potatis

  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon

    
serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: kasuri murgh malai

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad kummelfilé med räk-& örtsås

    samt kokt potatis

  • Kycklingspett med chilibearnaise, BBQ-sås

    & klyftpotatis

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & rivenost
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset Schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Avokado bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Halloumi bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Falafel Burgare med tomato avocado salsa.
  • Ancho beef långkokt nötkött

    i en rik sås av anchochili-rödvin bowl.

  • Chipotle Chicken Bowl.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskgryta, peppar, svamp, basmatiris

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2-Bolognese pasta med parmzanost

Universitetsklubben

  • Grönchili gryta med kikärtor, spiskummin och kokos

    serveras med jasminris

  • Ugnsbakad kycklingryggben med barbecuesås

    samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Nötköttsgryta, potatisstomp, rökt fläsk, svamp

    morotscrudité

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad torsk, potatispure smaksatt med rökt fisk

    pankokrisp, skaldjurssås

  • Gulärtsfalafel, tabbouleh på matvete

    grillad paprikavinägrette

  • Räkor, glasnudlar, örtsallad, picklade grönsaker

    chilimajonäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, January 17