Lunch menu

Monday, January 17

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad
    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. ugnsgrillad svensk fläskytterfilé med portersås
    serveras med äppelchutney & örtrostad potatis
  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon
    
serveras med kokt potatis
  • 2. B. stekt panerad torskfilé med chili- & limemayo
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: kasuri murgh malai
    VEGAN: mixed beans masala
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad kummelfilé med räk-& örtsås
    samt kokt potatis
  • Kycklingspett med chilibearnaise, BBQ-sås
    & klyftpotatis
  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & rivenost
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset Schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Avokado bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Halloumi bowl vegetarisk alternativ vid beställning.
  • Falafel Burgare med tomato avocado salsa.
  • Ancho beef långkokt nötkött
    i en rik sås av anchochili-rödvin bowl.
  • Chipotle Chicken Bowl.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskgryta, peppar, svamp, basmatiris

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2-Bolognese pasta med parmzanost

Universitetsklubben

  • Grönchili gryta med kikärtor, spiskummin och kokos
    serveras med jasminris
  • Ugnsbakad kycklingryggben med barbecuesås
    samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Nötköttsgryta, potatisstomp, rökt fläsk, svamp
    morotscrudité
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Ångad torsk, potatispure smaksatt med rökt fisk
    pankokrisp, skaldjurssås
  • Gulärtsfalafel, tabbouleh på matvete
    grillad paprikavinägrette
  • Räkor, glasnudlar, örtsallad, picklade grönsaker
    chilimajonäs
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, January 17