Lunch menu

Thursday, 13 January

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kyckling-kebabtallrik (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. B. halstrad laxfilé med romsås

    serveras med fänkålsallad & dillstekt potatis eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Nattbakad BBQ-marinerad karré med pepparsås

    & potatisgratäng

  • Veg: Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa samt pannkakor

    medsylt&grädde

  • Pasta: Pastagratäng med strimlad skinka, broccoli

    & kvibilleädel

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, mango & lime
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Helstek fläskfilé med stekt potatis och pepparsås.
  • Gösfilé med kokt potatis och spenatsås.
  • Avokado bowl

    Vegitarisk alternativ vid beställning.

  • Halloumi bowl

    Vegitarisk alternativ vid beställning.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fänkålsbakad lax, kallslagen körvelhollandaise

    kokt kulpotatis

Pinoccio

  • 1-ost och skinka fylld falukorv med tomatsås & mos
  • 2-huset Lasagne Alforno med parmzanost

Universitetsklubben

  • Grönkålstabbouleh med veganska majsbiffar

    och en chilihummus

  • Pocherad flundra med vitvinssås och potatisstomp

Stångs Mjärdevi

  • Pannbiff, stekt potatis, rårörda lingon, pressgurka

    gräddsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Laxfärsbiffar, glasnudlar, rotfrukter, chili, soja

    cashewnötter

  • Betor, havreris, svartkål, salta mandlar

    rökt majonäs

  • Räkor, havreris, picklade grönsaker, örtsallad

    chilimajonäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Thursday, January 13