Lunch menu

Wednesday, 12 January

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff (dragon & dijonsenap) med 
gräddsås

    lingon & pressgurka, serveras
med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. biff stroganoff med färska champinjoner,

    serveras med pressgurka, ris & en klick
creme fraiche

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med portvinstuvade champinjoner

    saltgurka, lingon & stekt potatis

  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Pasta: med fläskfilé, peppar & bacon
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Tortelloni Formaggi pasta med spenatsås.
  • Ugnsbakad benfri lammstek med kokt potatis

    och gräddsås.

  • Avokado bowl

    Vegitarisk alternativ vid beställning.

  • Halloumi bowl

    Vegitarisk alternativ vid beställning.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås, kokt potatis

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-Skycklig pasta med grönsaker & krämig grädde

Universitetsklubben

  • Veganska Broccolibiffar med vitlöks crème och örtbulgur
  • Klassisk Boeuf Bourgogne med rökt sidfläsk, silver lök

    rött vin och färska champinjoner

Stångs Mjärdevi

  • Högrevsgryta, potatispuré, picklad lök, svamp, gräddfil
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Laxfärsbiffar, glasnudlar, rotfrukter, chili, soja

    cashewnötter

  • Betor, havreris, svartkål, salta mandlar

    rökt majonäs

  • Räkor, havreris, picklade grönsaker, örtsallad

    chilimajonäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, January 12