Lunch menu

Tuesday, 21 December

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris med kycklingfajitas

    mangosalsa, koriander & gräddfil.

  • Grab&Go: Chèvre Bowl – Bulgur, chèvre

    rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg,

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig biffpasta med färska champinjoner

    dijonsenap, rosmarin & vitlök

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: mixed veg masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Parmesan-& örtgratinerad laxfilé med tomat-& olivcreme

    kokt potatis & grilltomat

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: medk yckling, sambaloelek & fetaost
  • Wok: Entrecôte med vitlök, grönchili, blomkål

    & cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny

P2 Restaurang & Catering

  • Stängt

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kyckling Alfredo, parmesan

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost

Universitetsklubben

  • Årets sista raggmunk med rårörda lingon, grädde

    samt stekt sidfläsk

  • Veganska Broccolibiffar med timjanssås och örtbulgur

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé Östergötland, ris, svamp

    picklad morot, dragonsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Varmrökt lax, syrlig potatissallad, babyspenat

    dillmajonnäs

  • Bakad rotselleri, quinoa, rostad spetskål,

    sojamajonnäs

  • Räkor, quinoa, picklade grönsaker

    saffransmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, December 21