Lunch menu

Monday, 20 December

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Ceasarsallad Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad
  • 2. A. kycklinggryta med soltorkade tomater

    oliver, vitt vin & färsk basilika, serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: mixed veg masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med kantarellsås, rårörda lingon

    inlagd gurka & potatismos

  • Stekt pankopanerad spättafilé med remouladsås

    samt kokt potatis

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & rivenost
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med färsk chili & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny

P2 Restaurang & Catering

  • Stängt

YATAI by ShinNori

  • Stängt

Viktors bakficka

  • Korvstroganoff, champinjoner, basmatiris

Pinoccio

  • 1-Pinocchios pytt med stekt ägg och rödbetor
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Julbuffé med lite extra gottigheter

Stångs Mjärdevi

  • Fläskkarré från Skänninge, Stensåkra korv

    potatispuré, dijongräddsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Varmrökt lax, syrlig potatissallad, babyspenat

    dillmajonnäs

  • Bakad rotselleri, quinoa, rostad spetskål

    sojamajonnäs

  • Räkor, quinoa, picklade grönsaker

    saffransmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, December 20