Lunch menu

Wednesday, 15 December

Brödernas kök

  • Linssoppa – Röd linssoppa.

    Serveras med en surdegstoast på ost & skinka.

  • Grab&Go: Medelhavssallad Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grönpepparbiff med gräddsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. hemlagad pytt i panna

    serveras med stekt ägg & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad alaska pollock

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med vitlöksrostad potatis, tryffelaioli

    BBQ-sås, coleslaw, BBQ-sås, picklad rödlök

  • Limemarinerad laxfilé med wokade grönsaker

    kokt potatis & örtcreme

  • Veg: Morotsbiffar med wokade grönsaker

    kokt potatis & örtcreme

  • Pasta: "Delicata"

    (bacon, strimlad pepparsalami lök & paprika)

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Grillad fläskfilé med potatisgrätang och bearnaisesås.
  • Bräserad kalvinnanlår med ugnsbakad potatis

    och rödvinssås.

  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Thaikycklinggryta med ris
  • Färsbiff med svampsås
  • Pasta med svampsås, parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Lasagne, västerbottenost, coleslaw

Pinoccio

  • 1- Schnitzel med stek potatis och bearnaisesås
  • 2-Skycklig pasta med grönsaker & krämig grädde

Universitetsklubben

  • Jullunch Buffé
  • Kommer finnas vegetariska alternative

Stångs Mjärdevi

  • Kalkonbröst från Munka Ljungby, örtris

    ruccola, ostkrisp, tomatsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Stekt torsk, dillslungad potatis

    betor, dragonmajonnäs

  • Rotfrukts bouillabaisse, linser, fänkål, tomat

    surdegskrutonger, vitt vin, saffransaioli

  • Flaktrökt skinka, potatis, picklade grönsaker

    grönkål, örtsallad, dragonmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, December 15