Lunch menu

Wednesday, 8 December

Brödernas kök

  • Linssoppa – Röd linssoppa.

    Serveras med en surdegstoast på ost & skinka.

  • Grab&Go: Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka,

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare med rårörda lingon

    & skirat smör eller gräddsås, serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

  • 2. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon

    ärtor & gräddsås

  • Sesambakad laxfilé med limecreme, wokade grönsaker

    nudlar eller kokt potatis

  • Veg: Sesambkad zucchini med limecreme,

    wokade grönsaker, nudlar eller kokt potatis

  • Pasta: med strimlad lönnebergaskinka & kvibille ädel
  • Wok: Entrecôte med färska portabellosvamp

    strimlad lök & cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Kycklingfilé med stekt potatis och paprikasås.
  • Skånsk Kalops med kokt potatis.
  • Pad Thai med grönsaker och ägg.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingschnitzel med chilidressing
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-fläsk filé Oscar med stek potatis samt bearnaisesås
  • 2- huset Panerad spätta med kokt potatis

    samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Pannbiff, lök, lingongräddsås och stekt potatis
  • Zucchini och auberginegratäng med EKO-bönsallad

    och citroncrème

Stångs Mjärdevi

  • Gulasch på vildsvin, potatis, kinda gurka

    gräddfil

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskgryta lax, torsk, räkor, potatis, morot

    örtmajonnäs, skaldjurssås

  • Bakad rotselleri, korallinser, hasselnötter

    brynt växtsmör

  • Räkor, korallinser, morot, örtsallad

    picklad rödlök, örtmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, December 8