Lunch menu

Tuesday, 7 December

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris med kycklingfajitas

    mangosalsa, koriander & gräddfil.

  • Grab&Go: Chèvre Bowl – Bulgur, chèvre

    rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kycklingfilé, chili, lime

    rostad vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Grönsakswok med cashewnötter

    curry, cocosmjölk & basmatiris

  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Ugnsbakad Lax med kokt potatis och dillcréme.
  • Huset Schnitzel med klyftpotatis och champinjonsås.
  • Korvgryta med ris.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis samt bearnaise
  • 2-Panerad torsk filé med kokt potatis & skagenröra

Universitetsklubben

  • Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde

    samt stekt sidfläsk

  • Rostade rödbetor med rosmarin, honung och Chevré

Stångs Mjärdevi

  • Kotlettrad från Skänninge, potatispuré

    Stångs caponata, ruccola, rödvinssås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskgryta, lax, torsk, räkor, potatis, morot

    örtmajonnäs, skaldjurssås

  • Bakad rotselleri, korallinser, hasselnötter

    brynt växtsmör

  • Räkor, korallinser, morot, örtsallad

    picklad rödlök, örtmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, December 7