Lunch menu

Monday, 6 December

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    hummus, tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Ceasarsallad – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas – Caesar Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. högrevsgryta med dijonsenap, kantareller

    örter & grädde, serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med gräddsås
& äppelmos, serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med remouladsås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklingspett med BBQ-sås & bearnsise

    samt klyftpotatis

  • Stekt pankopanerad spättalfilé med skagenröra

    & kokt potatis

  • Veg: Honung- & chevregratinerad rödbetsbiff

    medhummus&klyftpotatis

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé med gröncurry, lime & broccoli
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Krämig kalvgryta med ris.
  • Texas chili med stark mango salsa och Tortillabröd.
  • Helstekt fläskfilé med stekt potatis och champinjonsås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt karré med grönpepparsås och stekt potatis
  • Korvstroganoff med ris
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1 – huset Kyckling filé med krämig grädde sås

    och färska grönsaker serveras med basmati

  • 2-huset pasta köttfärs med parmzanost

Universitetsklubben

  • Kycklingsauté med soltorkadtomat och zucchini

    serveras med persiljekokt svartris

  • Vegansk Indisk kikärtsgryta med blomkål

    gröna bönor och basmatiris

Stångs Mjärdevi

  • Kalkon från Munka Ljungby, potatis

    sidfläsk, brysselkål, äppelmos, gräddsås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Fiskgryta, lax, torsk, räkor, potatis, morot

    örtmajonnäs, skaldjurssås

  • Bakad rotselleri, korallinser, hasselnötter

    brynt växtsmör

  • Räkor, korallinser, morot, örtsallad

    picklad rödlök, örtmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, December 6