Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Tuesday, November 30
Brödernas kök
Burrito Bowl – Ris med kycklingfajitas
mangosalsa, koriander & gräddfil.
Grab&Go: Chèvre Bowl Bulgur, chèvre
rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.
Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling,
varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.
Restaurang Chili & Lime
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
2. A. tagliatelle med kyckling, ananas, curry
& vitlök, samt toppad med cashewnötter
2. B. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås
serveras med kokt potatis & citron
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: aloo bhaji
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
Restaurang Husman
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
Mustig höstgryta av högrev med smålök, rökt sidfläsk
rött vin & svamp samt ris & gelé
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Veg: Raggmunk med lingonkeso
Pasta: med kyckling, mozzarella, basilika
& paprika
Wok: Entrecôte med strimlad lök
& chilimarinerad broccoli
Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
Sushi dagligen! Från Sushi Me!
La Fontana
Escalope á la napolitana
med lufttorkad skinka gratinerad med ost
Roast beef med stekt potatis och rödvinssås.
Fish & chips med remouladsås
Fräsch avokadoskål vid beställning
Halloumiskål vid beställning.
P2 Restaurang & Catering
Rimmad torsk med ägg- och persiljesås
Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
Räksallad med ägg och syrad rödlök
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI lunchmeny
Läs hela menyn här
Pinoccio
1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
2-huset spätta med kokt potatis samt remouladsås
Universitetsklubben
Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde
samt stekt sidfläsk
Ricotta och spenatcannelloni med EKO-tomatsås
rostade pumpakärnor och citruscrème
Stångs Mjärdevi
Nötköttsgryta, potatispuré, rostad spetskål
syrad grädde
Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Lax- och örtfärserad rödtunga, potatis, fänkål
hummersås
Bakade betor, havreris, gulärtshummus
pumpafrön, granskottsvinägrett
Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad
chilimajonnäs
Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, November 30