Lunch menu

Tuesday, November 30

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris med kycklingfajitas
    mangosalsa, koriander & gräddfil.
  • Grab&Go: Chèvre Bowl Bulgur, chèvre
    rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.
  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling,
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, ananas, curry
    & vitlök, samt toppad med cashewnötter
  • 2. B. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: butter chicken
    VEGAN: aloo bhaji
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Mustig höstgryta av högrev med smålök, rökt sidfläsk
    rött vin & svamp samt ris & gelé
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med kyckling, mozzarella, basilika
    & paprika
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök
    & chilimarinerad broccoli
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Escalope á la napolitana
    med lufttorkad skinka gratinerad med ost
  • Roast beef med stekt potatis och rödvinssås.
  • Fish & chips med remouladsås
  • Fräsch avokadoskål vid beställning
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med ägg- och persiljesås
  • Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-huset spätta med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde
    samt stekt sidfläsk
  • Ricotta och spenatcannelloni med EKO-tomatsås
    rostade pumpakärnor och citruscrème

Stångs Mjärdevi

  • Nötköttsgryta, potatispuré, rostad spetskål
    syrad grädde
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Lax- och örtfärserad rödtunga, potatis, fänkål
    hummersås
  • Bakade betor, havreris, gulärtshummus
    pumpafrön, granskottsvinägrett
  • Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad
    chilimajonnäs
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, November 30