Lunch menu

Tuesday, 30 November

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris med kycklingfajitas

    mangosalsa, koriander & gräddfil.

  • Grab&Go: Chèvre Bowl Bulgur, chèvre

    rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling,

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, ananas, curry

    & vitlök, samt toppad med cashewnötter

  • 2. B. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: aloo bhaji

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Mustig höstgryta av högrev med smålök, rökt sidfläsk

    rött vin & svamp samt ris & gelé

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med kyckling, mozzarella, basilika

    & paprika

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök

    & chilimarinerad broccoli

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Escalope á la napolitana

    med lufttorkad skinka gratinerad med ost

  • Roast beef med stekt potatis och rödvinssås.
  • Fish & chips med remouladsås
  • Fräsch avokadoskål vid beställning
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med ägg- och persiljesås
  • Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-huset spätta med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde

    samt stekt sidfläsk

  • Ricotta och spenatcannelloni med EKO-tomatsås

    rostade pumpakärnor och citruscrème

Stångs Mjärdevi

  • Nötköttsgryta, potatispuré, rostad spetskål

    syrad grädde

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Lax- och örtfärserad rödtunga, potatis, fänkål

    hummersås

  • Bakade betor, havreris, gulärtshummus

    pumpafrön, granskottsvinägrett

  • Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad

    chilimajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, November 30