Lunch menu

Monday, 29 November

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    hummus, tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Ceasarsallad Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas – Caesar Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel med champinjonsås

    serveras med gele & rostad potatis

  • 2. A. kalops med morötter

    serveras med
 inlagda rödbetor & kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: aloo bhaji

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med potatismos, portvinstuvade champinjoner

    inlagd gurka & gelé

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra

    & kokt potatis

  • Veg: Spaghetti "Quattro Fromagio"

    med vitlöks frästa champinjoner & spenat

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med röd chili & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis

    och ädelostsås.

  • Lammstek med Biryani ris och tzatziki.
  • Biff á la lindström mes rostat potatis

    och gräddsås.

  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad karré med rostad potatis och chilibearnaise
  • Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1 – Pyttipanna med stek ägg och rödbetor

    2-pasta dipollo med krämig grädde och grönsaker

Universitetsklubben

  • Citrusmarinerad kycklingfilé med krämig basilikasås

    och buljongkokt ris

  • Smörbakad rotselleri serveras med dragonaioli

    och dressad bladspenat

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré, rostade rotfrukter

    picklad lök, rostad vitlökskräm

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Lax- och örtfärserad rödtunga, potatis

    fänkål, hummersås

  • Bakade betor, havreris, gulärtshummus

    pumpafrön, granskottsvinägrett

  • Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad

    chilimajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, November 29