Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Monday, November 29
Brödernas kök
Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling
hummus, tabbouleh & myntayoghurt.
Grab&Go: Ceasarsallad Bulgur, grillad kyckling
riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
Brödernas – Caesar Bulgur, grillad kyckling
riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.
Restaurang Chili & Lime
1. stekt panerad fläskschnitzel med champinjonsås
serveras med gele & rostad potatis
2. A. kalops med morötter
serveras med inlagda rödbetor & kokt potatis
2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås
serveras med kokt potatis & citron
3. INDISK: butter chicken
VEGAN: aloo bhaji
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
Restaurang Husman
Pannbiff med potatismos, portvinstuvade champinjoner
inlagd gurka & gelé
Stekt panerad kummelfilé med västkuströra
& kokt potatis
Veg: Spaghetti "Quattro Fromagio"
med vitlöks frästa champinjoner & spenat
Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
Wok: Kyckling med röd chili & cocosmjölk
Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
Sushi dagligen! Från Sushi Me!
La Fontana
Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis
och ädelostsås.
Lammstek med Biryani ris och tzatziki.
Biff á la lindström mes rostat potatis
och gräddsås.
Fräsch avokadoskål vid beställning.
Halloumiskål vid beställning.
P2 Restaurang & Catering
Nattbakad karré med rostad potatis och chilibearnaise
Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
Räksallad med ägg och syrad rödlök
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI lunchmeny
Läs hela menyn här
Pinoccio
1 – Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
2-pasta dipollo med krämig grädde och grönsaker
Universitetsklubben
Citrusmarinerad kycklingfilé med krämig basilikasås
och buljongkokt ris
Smörbakad rotselleri serveras med dragonaioli
och dressad bladspenat
Stångs Mjärdevi
Nattbakad fläskkarré, rostade rotfrukter
picklad lök, rostad vitlökskräm
Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Lax- och örtfärserad rödtunga, potatis
fänkål, hummersås
Bakade betor, havreris, gulärtshummus
pumpafrön, granskottsvinägrett
Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad
chilimajonnäs
Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, November 29