Lunch menu

Monday, November 29

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling
    hummus, tabbouleh & myntayoghurt.
  • Grab&Go: Ceasarsallad Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas – Caesar Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel med champinjonsås
    serveras med gele & rostad potatis
  • 2. A. kalops med morötter
    serveras med
 inlagda rödbetor & kokt potatis
  • 2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: butter chicken
    VEGAN: aloo bhaji
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med potatismos, portvinstuvade champinjoner
    inlagd gurka & gelé
  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra
    & kokt potatis
  • Veg: Spaghetti "Quattro Fromagio"
    med vitlöks frästa champinjoner & spenat
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med röd chili & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis
    och ädelostsås.
  • Lammstek med Biryani ris och tzatziki.
  • Biff á la lindström mes rostat potatis
    och gräddsås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad karré med rostad potatis och chilibearnaise
  • Vegetarisk bönchili med parmesancreme och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1 – Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
    2-pasta dipollo med krämig grädde och grönsaker

Universitetsklubben

  • Citrusmarinerad kycklingfilé med krämig basilikasås
    och buljongkokt ris
  • Smörbakad rotselleri serveras med dragonaioli
    och dressad bladspenat

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré, rostade rotfrukter
    picklad lök, rostad vitlökskräm
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Lax- och örtfärserad rödtunga, potatis
    fänkål, hummersås
  • Bakade betor, havreris, gulärtshummus
    pumpafrön, granskottsvinägrett
  • Varmrökt lax, havreris, grönkål, örtsallad
    chilimajonnäs
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, November 29