Lunch menu

Wednesday, 22 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff (hjort, älg, ren & fläskfärs)

    med svampsås (kantareller & champinjoner) & rårörda lingon, serveras med potatismos...

  • 2. A. piccata på kycklingfilé

    serveras med tomatsås & ris

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med örtagårdssås, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chetinadu chicken

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong från Värna med skogssvampsås

    inlagd gurka, lingon & stekt potatis

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsaks paella med strimlad quorn samt aioli
  • Pasta: Spaghetti "carbonara" (bacon)
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kycklingfilé spett med klyftpotatis

    och vitlöks aioli sås.

  • Pannbiff ( nötkött) potatismos och gräddsås.
  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumi bowl vid beställning. Vegetarisk

P2 Restaurang & Catering

  • Rotmos med rimmad kalvbringa
  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Vegetarisk lasagne med bönsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Wednesday, September 22