Lunch menu

Friday, September 17

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilémedaljonger
    med choronsås (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt färskpotatis
  • 2. ugnsgrillad laxfilé
    med västkustsås
(räkor & stenbitsrom), serveras
med stekt färskpotatis
  • 3. INDISK: chicken malabari
    VEGAN: green beans thoran
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

La Fontana

  • Hamburgare buffé.
  • Pizza buffé.

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Mungfärsbiff med rostad potatis, morot
    och palsternacka
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Chilibakad kotlett, kallslagen bearnaise
    rostade rotsaker

Pinoccio

  • 1-Stekt fläsk filé serveras med potatis gratäng
    samt gorgonzolasås
  • 2-Panerad Kyckling filé med pommes och bearnaisesås

More lunches available at

Friday, September 17