Lunch menu

Thursday, 16 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. baconlindade kycklingrullader

    fyllda med soltorkade tomater, basilika & parmesan, serveras med äppelcidersås & klyftpotatis

  • 2. B. stekt panerad koljafilé

    med västkustsås
(räkor & stenbitsrom), serveras
med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken malabari

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

La Fontana

  • Ugns grillad lax med kokt potatis och remouladsås.
  • Bräserad högrev med ris och rödvinsås.
  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumi bowl vid beställning. Vegetarisk

P2 Restaurang & Catering

  • Sparrissoppa med räkor och vårlök samt dessert
  • Ugnsbakad lax med rostad potatis, morot

    och palsternacka samt vitvinssås

  • Mungfärsbiff med rostad potatis, morot

    och palsternacka

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gratinerad falukorv, potatispuré, senapskräm

Pinoccio

  • 1-huset 150g hamburgare med pommes&bearnaisesås
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra
Thursday, September 16