Lunch menu

Tuesday, 7 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig fläskfilépasta med soltorkade tomater

    färska champinjoner, basilika, vitlök
 & grana padano

  • 2. B. varmrökt laxfilé med dill-creme,

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Sesambakad laxfilé med wasabicreme & broccoli,

    kokt potatis eller nudlar

  • Stekt fläsk med löksås & färskpotatis
  • Veg: Spaghett i med quornfärssås & rivenost
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med strimlad lök, vattenkastanjer

    & färska champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Baconlindad kyckling med stekt potatis och paprikasås.
  • Wallenbergare (kalvfärs) med potatismos gräddsås,

    gröna ärtor och lingonsylt.

  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, gräddfil och ris
  • Fetaostfylld kyckling med paprikasås och tagliatelle
  • Paj med lagrad ost och svamp samt savoykålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kyckling korma, yoghurt, basmatiris

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-fish and chips med pommes samt bearnaisesås
Tuesday, September 7